14 C
Kelmė
2024 / 07 / 03

Astrologinė prognozė birželio 27-ajai, ketvirtadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien gali tekti pasirūpinti sveikatos tyrimais, reabilitacija, kineziterapija arba senyvo asmens slauga, priežiūra, skiepais ar pan. Regis, į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai.

- Reklama -

JAUTIS. Pokalbiai su geranoriškai nusiteikusiais aplinkiniais jums suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir pagrįstų vilčių. Galite kažkuo pasižymėti kolektyve. Tikėtinas rimtas pasiūlymas.

DVYNIAI. Šiandien galite praktiškai imtis realių sumanymų, apmąstytų planų. Galite planuoti rimtesnę karjerą, planuoti kelionę, kvalifikacijos kėlimą ar kt. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį.

VĖŽYS. Tikėjimas ir pasitikėjimas gali nuversti kalnus. Ar savimi tikėsite, ar naujais idealais, autoritetais – tai jums padės eiti pirmyn. Pasiruošimų pareikalaus numatoma kelionė, konferencija ar pan. Kai kurie susitikimai gali turėti įtakos jūsų ateičiai.

LIŪTAS. Šiandien gali pavykti pajudinti norimą projektą, sudaryti finansinę sutartį ir pan. Psichologiškai turbūt pasijusite stipresni, labiau pasitikintys savimi ir kitais.

MERGELĖ. Gana rimta kalba šiandien megsis tarp jūsų ir aplinkinių. Tikėtinas susitikimas su įtakingu pažįstamu asmeniu, potencialiu verslo partneriu ar pan. Galbūt jo tarpininkavimas padės išspręsti opią problemą.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien bus itin vertinamas jūsų profesinis įdirbis, socialinis statusas. Jeigu tik galite, siekite sustiprinti savo autoritetą, padaryti įspūdį savo pasiekimais.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų džiuginti. Galite pasižymėti kokiame nors konkurse, renginyje. Tikėtina kūrybinė sėkmė, galbūt kažkas įdomaus įvyks jums brangaus žmogaus gyvenime. Galima tikėtis įdomios pažinties.

ŠAULYS. Diena bus kupina smulkių buitinių rūpesčių. Regis, nemažai nuveiksite šeimos labui, tinkamai pasirūpinsite senyvu artimu žmogumi. Tikriausiai dėl kažko svarbaus su juo susitarsite.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų tikriausiai nenuvils dalykiniai ir asmeniniai pokalbiai. Geras metas tartis dėl darbo, bendradarbiavimo, reabilitacijos, technikos, transporto ar kt. Regis, kai kurios viltys taps realesnės.

VANDENIS. Šiandien galimi svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Nuosavybės, nuomos reikalai gali spręstis jūsų naudai. Galima tikėtis ir gausių verslo, komercinių užsakymų.

ŽUVYS. Šiandieną pavyks nemažai nuveikti, jeigu imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų tiekėjų, prekių, informacijos, rimtai rūpinsitės savo bei kitų žmonių reikalais.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Šiandien prasideda 35-oji „Maisto banko“ akcija

Šiandien nuo 15 val. parduotuvėse prasidės tradicinė „Maisto banko“ akcija, kurios metu daugiau nei 6000 savanorių kvies ištiesti pagalbos ranką ir paaukoti ilgiau negendančių...

Nuo liepos bus kompensuojama daugiau sauskelnių

Gera žinia sunkaus šlapimo nelaikymo diagnozę turintiems pacientams ir jų artimiesiems. Nuo liepos 1-osios privalomuoju sveikatos draudimu apdrausti asmenys galės gauti ketvirtadaliu daugiau kompensuojamųjų...

ORAI: Artimiausiomis dienomis kritulių bus nedaug, nuo smarkesnio atšalimo saugos debesys

Artimiausiomis dienomis kritulių bus nedaug, nuo smarkesnio atšalimo saugos debesys. Vasario 5-os dieną be žymesnių kritulių. Vietomis plikledis. Aukščiausia temperatūra 0–4 laipsniai šalčio, pajūryje 1–3...

Kas antras lietuvis įsitikinęs, kad netrukus bus ekonominė krizė

Paskelbtas antrasis karantinas ir jau daugiau nei pusmetį besitęsianti neaiški ekonominė situacija šalyje privertė gyventojus susimąstyti apie ekonominės krizės grėsmę. Tyrimai rodo, kad kas...

Plaukiantiems į Lietuvą iš Švedijos tiesia pagalbos ranką – testus galima pasidaryti prieš lipant...

Lietuvai įvedus prievolę atvykstantiems į šalį turėti ne senesnį kaip 72 val. neigiamą koronaviruso testą, DFDS iniciatyva sudarytos sąlygos plaukiantiems iš Švedijos pasidaryti testą prieš įlipant į keltą. Ieškoma galimybių kaip padėti ir keleiviams,...

Nobelio taikos premija siunčia žinutę, jog kova dėl žmogaus teisių Rytų Europoje yra svarbi

Penktadienio vidurdienį paskelbta Nobelio taikos premija atiteko žmogaus teisių aktyvistui baltarusiui Alesiui Beliackiui, Rusijos žmogaus teisių organizacijai „Memorial“ ir Ukrainos žmogaus teisių organizacijai Pilietinės laisvės centrui. Pasak Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS