23 C
Kelmė
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugsėjo 14-ajai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Šiandien turėsite galimybę pasidžiaugti draugų ir simpatijų dėmesiu. Kolektyviniame susibūrime, renginyje, kelionėje įvykę susitikimai gali būti reikšmingi jūsų ateičiai

- Reklama -

JAUTIS. Būtų gerai, kad sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte komfortu bei ramybe. Raskite laiko atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata.

DVYNIAI. Regis, nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galbūt turėsite progą leistis į kelionę ar pabendrauti su įdomiu asmeniu. Išsakytos mintys jums leis objektyviau pažvelgti į situaciją bei savo planus.

VĖŽYS. Ši diena skatins išlaidauti. Regis, norėsite pakeisti aplinką ar išvaizdą. Pasistenkite geriau apgalvoti norimą pokytį ir aklai nešvaistykite pinigų.


Daugiau informacijos apie nelaimes ir kriminalinius nusikaltimus Lietuvoje – portale 112info.lt


LIŪTAS. Jums šiandien bus itin svarbi antrosios pusės, draugų nuomonė. Partnerystė, bendrystė įgis didesnę vertę. Gali būti, kad pasijusite atakuojami neabejingai nusiteikusių asmenų.

MERGELĖ. Regis, nestokosite ūpo triūsti namuose, sodyboje, ką nors remontuoti, modernizuoti. O jeigu neslegia ūkiniai, praktiniai rūpesčiai, tai energiją norėsis išlieti sportuojant.  

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite nusiteikę šėliojimams, nuotykiams. Galite tikėtis meilės potyrių, siurprizų iš vaikų, mylimųjų. Yra tikimybė, kad bus realizuotas troškimas, susijęs su šou pasirodymais, sportu, turizmu, žaidimais, lošimais, vaikais ar kt.

SKORPIONAS. Diena bus maloni, jei praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite, prisiminkite praeitį. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas, paleisti nuoskaudas.

ŠAULYS. Būsite pasiryžę daug nuveikti dėl artimų žmonių, draugų. Nemažai laiko sugaišite rašydami, naršydami internete arba kelyje prie vairo. Domins ekskursijos, renginiai.

OŽIARAGIS. Jus gali sudominti nekilnojamojo turto rinka, pastebėtas skelbimas apie vertingą daiktą ar galimą papildomą uždarbį. Regis, ir sodininkystė, bitininkystė, rankdarbiai, meistravimas teiks malonumą, ypač jei dėl to papilnės piniginė.

VANDENIS. Šiandien atgausite jėgas, pasitikėjimą savimi. Nuotaiką gali pakelti nuotaikingas renginys ar išvyka, pažįstamas žmogus, malonus pokalbis telefonu, susirašinėjimas socialiniame tinkle ar kt.

ŽUVYS. Regis, šiandien jūsų galvoje bus daugiau svajonių ir žymiai mažiau realybės. Kita vertus, jei užsiimsite namų erdvės tobulinimu, kils meniškų idėjų ir tai nenueis perniek. Iš pažįstamo asmens galite gauti gerą patarimą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Astrologinė prognozė balandžio 24-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės...

Kovą elektros energijos kaina Lietuvoje buvo mažiausia Baltijos šalyse

Norintieji gauti kompensacinę išmoką už naujai įsigytą elektromobilį ar individualaus gyvenamojo namo modernizavimą iš Klimato kaitos programos lėšų nuo balandžio 20 d. jau gali...

Horoskopai liepos 19 dienai

AVINASDidžiąją dienos dalį suris verslo rūpesčiai. Galite nesulaukti paramos, kurios tikėjotės. Nekaltinkite dėl to žmogaus, kuris gal turi savų, jums nežinomų rūpesčių. Kuo daugiau...

Siūloma leisti Klaipėdos universitetui rengti išplėstinės praktikos slaugytojus

Seimo Sveikatos reikalų komiteto pirmininkas Antanas Matulas kartu su kitais parlamentarais siūlo suteikti galimybę Klaipėdos universitetui vykdyti slaugos magistrantūros studijas ir rengti išplėstinės praktikos...

Lietuvoje mišką būtų galima įveisti 157 tūkst. hektarų žemės

Aplinkos ministerijos užsakyta studija parodė, kad reikšmingai padidinti miškų plotus realu, tačiau taip pat reikia peržiūrėti teisinį reglamentavimą bei ieškoti būdų, kaip žemės savininkus ir miškų valdytojus paskatinti aktyviau veisti miškus. Nemėgstate juodojo šokolado? 5...

Pirmoji diena olimpiniame baseine: 13-oji vieta vieną džiugino, kitą liūdino

Lietuvos plaukikų pasirodymą Tokijo olimpinio vandens sporto šakų centro baseine šeštadienį paženklino skaičius 13. Bet Danui Rapšiui jis buvo nelaimingas, o štai į pusfinalį patekęs Andrius Šidlauskas džiaugėsi šiuo velnio tuzinu. N24.lt - Naujas informacinis...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS